O sajtu

Biblijski filmovi facebook

Ovaj sajt je deo internet prezentacija Centra za prirodnjačke studije, i predstavlja najveću bazu igranih, dokumentarnih i crtanih filmova sa biblijskom i hrišćanskom tematikom na našem jeziku.

Cilj našeg sajta je da učini dostupnim za gledanje što veći broj filmova sa moralnom porukom, koji će biti alternativa velikom broju nemoralnih filmova koji svakodnevno zapljuskuju tržište.

Filmovi nisu direktno postavljani na internet od strane autora sajta, već su prikupljeni dostupni linkovi sa sajtova kao što su YouTube i Vimeo, tako da ne snosimo odgovornost za potencijalno kršenje autorskih prava.

Radi lakšeg snalaženja filmovi su podeljeni u više kategorija.

Biblijski filmovi se bave isključivo dešavanjima iz Biblije, i pokrivaju sve najvažnije događaje od Prve knjige Mojsijeve, pa do Otkrivenja.

Kategorija Hrišćanski filmovi predstavlja kolekciju najboljih igranih filmova sa raznim životnim temama, koji promovišu hrišćanske vrednosti.

Razni filmovi nemaju naročito izražen hrišćanski akcenat, ali takođe promovišu opšte moralne vrednosti.

Zbog velikog interesovanja otvorili smo i tri kategorije u okviru dokumentarnih filmova.

Dokazi stvaranja sadrži veliki broj kreacionističkih dokumentaraca, koji potvrđuju autentičnost Biblije.

Kategorija Medicina i zdravlje promoviše zdrav životni stil, koji je takođe indirektno povezan sa biblijskom tematikom.

Razni dokumentarci se bave raznim interesantnim temama – istorijski prikazi opstanka Božjeg naroda, istraživanje raznih kontroverznih tema, razotkrivanja tamnih strana satanizma, itd.

Tu je i veliki broj crtanih filmova koji su podeljeni u tri kategorije.

Priče iz Biblije predstavlja serijale animiranih filmova koji prikazuju najzanimljivije biblijske događaje.

Super knjiga je trenutno najbolji i najgledaniji serijal bibljijskih crtanih filmova. Rađen je u 3D animaciji, i mogu ga gledati svi uzrasti.

Razni crtani filmovi podrazumevaju dodatne crtane filmove koji se bave takođe hrišćanskom tematikom, ali nisu uključeni u prethodne serijale.

Kategorija Uticaj medija se bavi analizom popularnih holivudskih filmova i muzike, objašnjava i razotkriva njihov negativan uticaj na ljudski duh i sistem vrednosti.

Na našem sajtu u kategoriji Muzika možete pronaći i najbolju hrišćansku muziku, koja je takođe alternativa popularnim nemoralnim pesmama.

Ukoliko želite da podržite naš rad, možete postati naš saradnik, ili nam donirati novčana sredstva koja će biti upotrebljena u sledeće projekte. Donaciju možete izvršiti klikom na dugme Donate, ili nas možete kontaktirati na stranici Kontakt.