Božja zemlja

Biblijski filmovi facebook

Opis filma:

Megan Doerti je bogata poslovna žena koja ima samo jedan cilj u životu - zaraditi što više novca. U trci za bogatstvom ona zapostavlja svoju majku i prijatelje, i gazi sve oko sebe.

Nakon što je završila posao vredan nekoliko miliona dolara, njen šef joj daje životni zadatak. Investitori žele da naprave kockarnicu u pustinji Mojave, ali im na putu stoji hrišćanski propovednik Edem Grejem, koji na središnjoj lokaciji pustinje ima zemlju od 400 hektara, i ne želi je prodati nikome, bez obzira što je imanje u dugovima i uskoro ide na aukcijsku prodaju.

Megan dobija zadatak da ode direktno kod Grejema i ubedi ga da im proda svoju zemlju. Sa velikim novcem i iskustvom, ona misli da je ništa ne može zaustaviti u ostvarenju svog sebičnog plana.

Da bi joj pokazao koliko je ta zemlja važna za njega i okolinu, Grejem joj nudi da će prihvatiti sve njene uslove ukoliko ona ostane kod njih na samo šest dana, i sama se uveri u važnost opstanka imanja i njihove organizacije. Megan, potpuno uverena u sebe, prihvata ponudu, ali za tih šest dana prolazi kroz veliku duhovnu transformaciju.  • bozja-zemlja

    Ocenite film:

    1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdice
    Ocenjen: 4,58 od 5 (187 glasača)

    Loading...